Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Biblioteket

Biblioteket ligger i Brinellskolans B-hus och är en resurs för skolans elever och lärare. På biblioteket kan du söka information, låna böcker samt läsa tidningar och tidskrifter och du får hjälp att hitta det du söker. Här finns också arbetsplatser för grupper eller enskilt arbete. Biblioteket är öppet under skoltid, vanligtvis mellan kl 8.30-16. Här på webbplatsen hittar du tips, idéer, databaser och länkar. På biblioteket finns också några ordningsregler att hålla sig till.

Mer information för dig som är elev finns på Itslearning.

Låna

Du behöver ett lånekort och en PIN-kod för att låna böcker. Om du inte har ett lånekort ordnar jag ett till dig. Se instruktioner längst ner på sidan.

Lånetiden är fyra veckor, och du kan låna om boken om den inte är reserverad av någon annan. Om du glömmer att lämna tillbaka boken får du påminnelser via e-post. Om du inte lämnar tillbaka boken efter tre påminnelser får du en räkning.

Tidskrifter och referensböcker (märkta med REF) lånas inte ut.

Med hjälp av ditt lånekort och PIN-kod kan du hålla koll på dina lån via bibliotekskatalogen. Du kan också logga in i vissa databaser hemifrån. Mer information om databaser hemifrån finns i Itslearning biblioteksrum.

Kontakta bibliotekarie 0223-443 62

biblioteket@nvu.se

 

Sidansvarig:

Cecilia Thorborg

Senast ändrad:

2020-06-25

Scrolla upp