Det självklara valet

NVK logotyp
utv
fronter
dds
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-444 57, 0223-447 05, eller vux(at)nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Brinellyran

Onsdag 24 april klockan 16.00-19.30 är alla som vill välkomna till Brinellskolan för en rolig eftermiddag och kväll.

Det är NVU Brinellskolan som, med särskild hjälp från elever från barn- och fritidsprogrammet, ordnar den här trivselkvällen.

För vem?

Alla elever i årskurs 1 och 2 på Brinellskolan kommer att delta samt alla som vill och hinner från årskurs 3. All personal deltar också. Vi välkomnar särskilt årskurs 8 och 9 från grundskolan samt familj, vänner och bekanta till dem - och så klart till våra elever! Vi kommer att ha aktiviteter för i princip alla åldrar och förhoppningen är att alla ska få en rolig stund och en inblick i Brinellskolan och NVU.

Vad?

Vi kommer att ha tävlingar, femkamp, fiskedamm, auktion av en lekstuga och utemöbler, musik, grillning, smakupplevelser, språkambassadörer och så får du som besökare så klart träffa nuvarande elever pch personal och de visar upp skolarbeten och resor de har varit på. För att kunna ha lite livligare aktiviteter oavsett väder har vi sumobrottning och bumberball i Fagerstahallen.

Information för elever och personal NVU

Undervisningen slutar kl 12.00 den 24 april för att förbereda inför Brinellyran. Obligatorisk närvaro för elever årskurs 1-2. Som kompensation får ni elever ledigt 7 juni och skolavslutningen blir istället den 5 juni - sommarlov två dagar tidigare! Personal får också ledigt fredag den 7 juni, vilket gör onsdagen den 5 juni till veckans sista arbetsdag då nationaldagen den 6 juni är arbetsfri.

Har du några funderingar? Som elev hör du av dig till din mentor eller programlagsledare. Personal till närmaste chef eller någon i marknadsföringsgruppen. Tack för ert engagemang! Nu ser vi till att ha en riktigt härlig Brinellyra tillsammans!

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2019-04-01

Scrolla upp