Det självklara valet

NVK logotyp
utv
fronter
dds
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-444 57, 0223-447 05
0223-291 81 eller vux(at)nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Handels- och administrationsprogrammet

Startar till höstterminen 2018!

Handels- och administrationsprogrammet på NVU kommer att vara ett högskoleförberedande yrkesprogram. Detta innebär att du som elev kommer att avsluta dina studier med grundläggande behörighet till högskola/universitet samt få en yrkesexamen. Efter examen har du som elev de kunskaper som krävs för att arbeta inom handelsyrken som till exempel säljare, inköpare och butiksledare.

Utbildningen syftar till att utveckla dina kunskaper inom handel och service, där personlig försäljning, information och kommunikation samt marknadsföring är centralt. Du kommer också utveckla dina färdigheter i att utföra arbetsuppgifter inom försäljning, inköp, ekonomi och företagande.

NVU kommer att erbjuda inriktningen handel och service som ger dig fördjupade kunskaper inom detalj- och partihandeln. Med stort fokus på service och bemötande kommer du att få stora möjligheter till att arbeta inom handeln efter avslutade studier.

En stor del av utbildningen ligger på praktisk arbetsplatsförlagt lärande. Här kommer du som elev få utföra arbetsuppgifter på ett företag där du kan utveckla dig själv, skaffa viktiga kontakter inför framtiden samt skapa en god grund för en framtida karriär inom handel och service. I år tre kommer du tillsammans med klasskamrater få möjligheten att skapa ett eget företag inom Ung Företagsamhet. NVU har över trettio års erfarenhet av Ung Företagsamhet där såväl elever, lärare och skolan i stort har nått stora framgångar.

Handelsprogrammet passar dig som är intresserad av en framtid inom försäljning, service, administration och entreprenörskap.

Välkommen med din ansökan till höstterminen 2018.

För mer information, kontakta rektor Birgitta Björnberg på 0223-445 70 eller studie- och yrkesvägledare Sara Forsberg 0223-443 74

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2019-01-08

Scrolla upp