Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Lediga tjänster

NVU har ett mycket gott arbetsklimat och låg personalomsättning.

Lärare till El- och energiprogrammet

Om tjänsten:

El- och energiprogrammet på Brinellskolan har inriktningen Elteknik, där vi utbildar morgondagens elinstallatörer. För tillfället har vi två yrkesutgångar, Installationselektriker och Industrielektriker.I arbetet ingår mentorskap och undervisning utifrån gymnasiets läroplan på El- och energiprogrammet med inriktning Elteknik.

Som mentor har du nära kontakt med elever, föräldrar och kollegor. I kurserna ingår också APL (arbetsplatsförlagt lärande) på företag inom elbranschen. Du arbetar i ett engagerat arbetslag i nära samarbete med övriga kollegor.

Undervisningen sker inom inriktningen Elteknik mot Installationselektriker och Industrielektriker med nyinstallation, ombyggnad och service som fokus. Du kommer bland annat att undervisa i kurser inom ämnena Installationsteknik, Driftsäkerhet och underhåll, Elektroteknik och Larm och säkerhetsteknik. Undervisningen är både praktisk och teoretisk för att förmedla kunskaper som en blivande elektriker behöver.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har arbetat som installationselektriker med AL Auktorisation och har flera års erfarenhet från branschen. Det är även meriterande om du har examen som yrkeslärare eller tidigare undervisat på gymnasial nivå. Har du inte lärarexamen är det något som vi uppmuntrar dig till att läsa vidare till under din anställning hos oss. Det är viktigt att du besitter kunskaper om de krav och riktlinjer som elbranschens centrala yrkesnämnd (ECY) ställer för erhållandet av elcertifikat och vägen till behörig elektriker samt har kunskap om de lagstiftningar som gäller för elinstallation och elsäkerhet.

Som person är du utåtriktad och samarbetsvillig. Att sätta gränser och att vara en god representant för vår värdegrund är ett måste.

Övrigt:

Bifoga personligt brev och CV och ansök via e-post. Betygskopior, referenser, tjänstgöringsintyg etc. lämnas vid en eventuell intervju.Intervjuer kommer ske löpande innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med rekryteringen.

Arbetsgivare
NVU

Varaktighet, Arbetstid
Heltid.

Lön 
Månadslön
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns

Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-02-07

Ange referens: Ref 1/2021

Vi tar emot ansökan via e-post
registrator@nvu.se

Kontakt personer
Ylva Ekman
Rektor
0223-443 83

Facklig kontakt
Lärarförbundet: Marie Karlsson
Lärarnas Riksförbund: Tanja Svennberg

Sidansvarig:

Anette Vretman

Senast ändrad:

Scrolla upp