Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

NVU siktar på rekord i Movember

nyhet

För tredje året i rad är Norra Västmanlands Utbildningsförbund med i insamlingen genom ett eget så kallat ”Mo-team”. Förra året var NVU den skola som samlade in näst mest pengar till organisationen för forskning kring mäns fysiska och psykiska hälsa. I år siktar vi på att vara bäst - för hälsans skull!

Nu är årets bästa månad, november, här, vilket innebär att kampanjen Movember är i full gång. För tredje året i rad är Norra Västmanlands utbildningsförbund med i insamlingen genom ett eget så kallat ”Mo-team”.

Förra året samlade NVUs Movemberlag in 5 577 kr till forskning kring mäns fysiska och psykiska hälsa. Detta gjorde att vårt NVU-lag slutade på 62:a plats över Mo-teams i Sverige som samlat in mest pengar till kampanjen. Vi blev i och med detta den skola som samlade in näst mest pengar till organisationen under fjolårets kampanj, endast slagna av Internationella engelska skolan i Lund. Denna succé vill vi så klart reprisera och helst överträffa detta år.

NVU beslöt att gå med i Movember ifjol eftersom skolledningen och undertecknad ansåg och fortfarande anser att frågor rörande mäns fysiska och psykiska hälsa är mycket viktiga. Movember Foundation är en organisation som vi gärna står bakom på grund av deras gedigna arbete inom dessa frågor. Under de två år NVU har deltagit med insamlingar har vi bidragit med sammanlagt 9 677 kronor till Movember Foundations viktiga arbete.

Vad är Movember Foundation?

Movember Foundation är en välgörenhetsorganisation som arbetar med frågor om mäns fysiska och psykiska hälsa. De finansierar bland annat forskning kring prostata- och testikelcancer, men de finansierar också forskning kring mäns psykiska ohälsa samt förebyggande av självmord. För mer information om Movember Foundation på följande länk: https://se.movember.com/about/foundation

Stöd Brilliant Brinell!

Stöd NVUs Movemberlag Brilliant Brinell genom att skapa en profil på Movembers hemsida och gå med i laget. Du kan också stödja laget med en donation. Sedan vill vi ju gärna se så många mustascher som möjligt under denna månad. På följande länk finner du NVUs Movemberlag: http://moteam.co/brilliant-brinell

Likt föregående år går det såklart också att swisha ett bidrag till NVU:s Movemberkampanj. Swisha önskat bidrag till 0767235955. OBS! Kom ihåg att markera avsändare i meddelandet.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Best regards / Vänligen

Alexander Himmerlöv, Movembergeneral och Mo-teamledare samt lärare NVU

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2018-11-13

Scrolla upp