Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

NVUs sista studenter har sprungit ut

bild på studenter som springer ut med konfetti flygande i luften

2021-06-12 Lördagen den 12 juni sprang NVUs sista studenter ut! För oss kommer ni alltid att vara legendariska. Som ni har kämpat, vuxit och vunnit. Varmt lycka till i framtiden!

140 elever tog studenten i lördags från Brinellskolan. Det blev ingen storsamling i aulan och utspring på balkongen. Men det blev personliga samlingar med klasserna, högtidliga tal, studentsång, utdelning av stipendier och det blev utspring till musik till familj och vänner som i sol och regn stolt väntande utanför. I luften låg många känslor, skratt, tårar och en hel massa glädje. Vi är så glada att vi har fått lära känna er under dessa år och vi önskar er varmt lycka till i framtiden. Hör gärna av er och berätta vad ni gör och kom gärna och besök oss. Kanske har du något att berätta för skolans nya elever som kan underlätta deras val av jobb och utbildning.

Den 1 juli blir Fagersta kommun ensam huvudman för Brinellskolan. Samarbetet fortsätter med kommunerna Norberg och Skinnskatteberg och Brinellskolan ser fram emot att fortfarande ta emot elever även från Virsbo, Smedjebacken och Söderbärke med flera orter!

Men först önskar vi er alla en riktigt fin sommar!

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

Scrolla upp