Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Stipendieregn över Brinellskolan

Bilder på Rama och Hugo samt klasskamrater som tar tårta

2020-09-24 I veckan har Rama Karman, ekonomiprogrammet, och Hugo Ahlroos, bygg- och anläggningsprogrammet, mottagit stipendieintyg och 1 500 kronor. Glädjande nog har vi ännu fler stipendier att dela ut!

en utlovade goda nyheten är att Brinellskolan via Fagersta AB:s donationsfond har massa stipendiepengar att dela ut till skolans elever. I samband med studenten fick några elever högskolestipendie till ett värde om 20 000-60 000 kr. Nu fortsätter utdelningen med premiestipendier för att uppmuntra eleverna under gymnasietiden.

Det är lärarna som har nominerat elever och kravet är att eleven "genom framsteg i sina studier gjort sig särskilt förtjänt av uppmuntran och som genom gott kamratskap bidragit till en god anda i den egna klassen och i skolan".

I veckan har Rama Karman, ekonomiprogrammet, och Hugo Ahlroos, bygg- och anläggningsprogrammet, mottagit stipendieintyg och 1 500 kronor. - Jag kan inte beskriva glädjen! Jag känner mig så tacksam att jag fått möjlighet att visa framfötterna och fått bekräftelse. Nu ska jag kämpa för det stora högskolestipendiet, säger Rama.

Efter applåder från klasskamraterna fick alla tårta, som också bekostats av Fagersta AB:s donationsfond. Brinellskolan har ännu fler stipendier där Årets byggelev, Idrottsskölden, Fagersta Industriers stipendium, Företagarna Norra Västmanland och Berzeliusdagarna är några exempel.

Vi i personalen tycker så klart att det är roligt att vi kan uppmuntra eleverna under studietiden och premiera studieframsteg och kamratskap. Utdelning av premie från Fagersta AB:s donationsfond fortsätter under hösten!

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2020-09-24

Scrolla upp