Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Välkommen (åter) till Brinellskolan

2021-06-29 Du som börjar år 1 på nationellt program på Brinellskolan välkomnar vi onsdagen den 18 augusti. Du som ska läsa introduktionsprogram börjar torsdagen den 19 augusti och för år 2 och 3 är det också skolstart torsdagen den 19 augusti. Men först önskar vi er en riktigt härlig sommar!

Hej alla nya elever!

Vi är glada att du har valt att studera hos oss på Brinellskolan. Vårt mål är att ge dig den bästa tänkbara utbildning där du får utvecklas och lägga en grund för framtida studier och yrkeskarriär. Lärare och övrig personal kommer att göra allt de kan för att hjälpa dig på vägen, och vi hoppas att även du är beredd att lägga mycket energi på din utbildning och framtid!

För dig som börjar år 1 på ett nationellt program börjar terminen onsdagen den 18 augusti och det är tre olika tider som gäller, beroende på vilket program du ska läsa. Vid aktuell tid för ditt program ska du vara ute på skolgården vid huvudentrén, byggnad B. Håll utkik efter skylt med ditt program som mentor kommer att stå med och ta dig och din klass till ett klassrum för upprop.

Upprop 9.00

BA, Bygg- och anläggningsprogrammet
EK, Ekonomiprogrammet
FT, Fordons- och transportprogrammet
NA, Naturvetenskapsprogrammet
NPS, Nationella program särskolan

Upprop 10.00

BF, Barn- och fritidsprogrammet
SA, Samhällsvetenskapsprogrammet
VO, Vård- och omsorgsprogrammet

Upprop 11.00

EE, El- och energiprogrammet
IN, Industritekniska programmet
TE, Teknikprogrammet

IN, Industritekniska programmet

Du som elev på industritekniska programmet, Brinells Tekniska Gymnasium, kommer att ha i princip alla kurser i helt nyrenoverade lokaler vid Hyttbäcken, Televägen 1, som ligger intill Seco Tools och Epiroc. Men de första dagarna kommer vi ses på Brinellskolan. Upprop 11.00.

IM, Introduktionsprogram

För dig som börjar år 1 på IM introduktionsprogrammet börjar terminen torsdagen den 19 augusti. Det är drop-in mellan klockan 10.00-12.00.

Ha en skön sommar och välkommen till oss i höst!

Hej alla återkommande elever!

Höstterminen startar torsdagen den 19 augusti för er elever som börjar år 2 och 3 på Brinellskolan. Håll utkik i Itslearning för mer information. Vi hoppas att vi ska kunna ses betydligt mer i verkliga livet kommande läsår.

Ny huvudman för gymnasiet

Brinellskolan har bedrivits av Norra Västmanlands Utbildningsförbund, men från och med 1 juli 2021 tar Fagersta kommun över som huvudman. En ny hemsida håller på att tas fram och du kommer senare hitta information på www.fagersta.se/brinellskolan.

Välkomstbrev nya elever

Om du har möjlighet får du gärna skriva ut välkomstbrevet inkluderande datoravtal, anhöriguppgifter med mera som du kan fylla i och ta med till skolstarten. Har du inte möjlighet att skriva ut så löser vi det när vi ses i höst.

Välkomstbrev med blanketter och avtal ht 2021 Pdf, 552.8 kB.

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

Scrolla upp