Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Vård- och omsorgscollege 10 år!

Vård- och omsorgscollege firar 10-års jubileum vecka 42! NVU Brinellskolan är en av de skolor som har varit med ända sedan starten 2008 och kan stoltsera med kvalitetsstämpeln VO-college och gedigen erfarenhet.

NVU Brinellskolan har ingått i VO-college i hela tio år. VO-college är en plattform för samverkan mellan arbetslivet och utbildare. Det är också en kvalitetsstämpel som visar att den som utbildat sig inom ett Vård- och omsorgscollege har gått en utbildning i nära samverkan med arbetslivet. Utbildningen blir så aktuell som möjligt och det ger goda chanser att få jobb.

- Det är kul och inspirerande att vara lärare inom Vård- och omsorgscollege norra Västmanland. Eleverna är glada, vetgiriga, engagerade och målmedvetna. De har siktet inställt på jobb med människor inom vårdsektorn, säger lärare Jan Wallén.

Brinellskolans VO-elever kommer under jubileumsveckan att vara på Fagersta bibliotek för att mäta blodtryck och kontrollera syrehalten samt sockret i blodet på de besökare som så önskar. Det kommer också att hållas en lektion samt en utställning i biblioteket. Välkommen att träffa elever och lärare tisdagen den 16 oktober!

Även vuxenutbildningen inom NVU ingår i Vård-och omsorgscollege. Vuxna som vill ut i arbetslivet eller byta inriktning kan söka NVU:s nya orienteringskurs inom vård senast 29 oktober.

PressmeddelandeWord

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2018-10-11

Scrolla upp