Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

VÄRLDSMÄSTARE I WAKEBOARD

Alla RIG-elever som deltog under VM i wakeboard i Mexico tog hem medalj. Albin Randow är världsmästare med sitt guld i junior men. Eira Jansson tog hem silvret i junior women traditional och Melanie Staaf tog bronset! Varmt grattis till er alla!

I dag har RIG-teamet i Fagersta firat Albin, Melanie och Eira till framgångarna i Mexico under VM 2-4 november. Medaljörerna fick äntra lokalen till applåder, berätta om resan, träningen och tävlingen. Sedan fick kostschemat kliva åt sidan - för sitter det världmästare med i rummet får man äta tårta!

Albin vann alltså klassen junior men. Han kom också fyra i Pro Men features, som alltså innebär ännu hårdare konkurrens med proffsåkare. Ett himla lyckat VM för Albin.

Eira snuvades på sista chansen till guld i junior women traditional, men ett välförtjänat silver blev det. Hon kom också trea i open women - features. Melanie kom trea i junior women och fyra i open women - features.

Lång resa, hård träning och roliga upplevelser

Efter en lång resa till Mexico med försenade plan och brist på mat och vatten har de tränat klockan 9-18 varje dag inför VM. Och all träning både hemma och på plats gav resultat så att alla plockade med sig medaljer hem. Att tävla i wakeboard innebär en hel del erfarenheter av resor.

- När jag satt och mediterade och förberedde mig inför mitt åk hade jag en vitnosad näsbjörn framför mig när jag öppnade ögorna, berättar Eira.

RIG-teamet NVU Brinellskolan firade framgångarna med tårta.

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2018-11-08

Scrolla upp