Det självklara valet

NVK logotyp
fronter
dds
utv
dexter
teknikcollege
insta

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta NORRA VÄSTMANLANDS UTBILDNINGSFÖRBUND

Postadress:

Fridavägen 5, 737 44 Fagersta

Telefon:

0223-443 00

Sjukanmälan gymnasiet: 0223-445 94

Sjukanmälan vux: 0223-28191, eller vux@nvu.se

E-post:

registrator(at)nvu.se 

förnamn.efternamn@nvu.se

Besök oss:

Fridavägen 5

Besöksparkeringen är nära Brinellvägen 5.

737 44 Fagersta

Vilken utbildning och jobb är rätt för dig?

Att välja utbildning och yrke är inte det lättaste, men med hjälp av NVU:s Karriärevent på onsdag den 24 oktober så hoppas vi att du som elev på gymnasiet och årskurs nio ska få lite mer känsla för vad som känns rätt för dig.

Karriäreventet innefattar en näringslivsmässa i Fagerstahallen med ett gäng företag och aktiviteter, inspirerande föreläsningar i Brinellskolans aula och Risbrohallen samt intressanta möten mellan elever och representanter från det regionala näringslivet.

- Eleverna ges under denna dag möjlighet att skapa nätverk, få insikt i vår regions näringsliv och därmed inspireras till yrkesval, säger Charlotta Strengbom, Fagersta kommun.

Näringslivsmässan beräknas ha ett 40-tal utställare i Fagerstahallen. Bland föreläsarna finns bland annat Louise Solberg (Ung Företagsamhet, retoriker), Arbetsmarknadskunskap, Försvarsmakten med flera.

- Det kommer att bli en hel del tävlingar och akktiviteter under eventet så vi hoppas att eleverna ska ha både en rolig och givande dag, berättar arrangörerna.

Som det inte vore nog äger även en gymnasiemässa rum i Pingislokalen i Fagerstahallen. Där finns NVU Brinellskolans program representerade och besökarna kan träffa elever och lärare och ställa frågor om utbildningarna. Sist men inte minst är det programbesök efter lunch, där eleverna får besöka de program som de är intresserade av.

Själva Karriäreventet beräknas pågå cirka 8.30 till 12.00. Karriäreventet är ett evenemang där NVU tillsammans med medlemskommunerna bjuder in samtliga elever på gymnasiet och år 9 från Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg. Föräldrar, vårdnadshavare och gode män är så klart också välkomna.

Teknikcollege är medfinansiär. Varmt välkommen!

Sidansvarig:

Linda Halldin Normann

Senast ändrad:

2018-10-22

Scrolla upp